Elvebåttransport i Reisaelva

Elvebåttransport i Reisaelva

Planlegger du en tur for å fiske laks i den legendariske Reisaelva? Eller planlegger du kanskje en vandretur i fantastiske Reisa Nasjonalpark? Her finnes stier og ruter i fantastisk natur som passer for alle – velg fra øverste hylle. Vi kan tilby transport av både deg og ditt utstyr til og fra ditt mål ved Reisaelva i nasjonalparken eller lengre ned i elva – uansett om ditt eventyr varer 2 eller 7 dager.

Laksefiske

Reisaelva er godt kjent både for sitt gode laksefiske og sin vakre natur. Den øverste delen av Reisaelva (fiskesone 11-19) kan ikke nåes med bil. Så elvebåt er det beste alternativet for å komme seg hit. Vi oppfyller ditt behov med å frakte deg  i rett tid til den fiskesonen du har kjøpt kort til. Selvfølgelig kan vi også arrangere fin retur til ønsket tid.

Følg linken under for å kjøpe fiskekort i Reisaelva. Velg Reisaelva, fiskesone, varighet på fiskekortet og dato.

OBS!! LAKSEFISKE I REISAELVA FOR SESONG 2022 ER STENGT.

https://www.scanatura.no/webshop/

Kart over fiskesonene i Reisaelva finner du her:

http://reisaelva.no/index.php?id=4561568

Vandrerturer

Reisa nasjonalpark er et storslått sted for vandring og camping. Den ville naturen og stemninga vil ta pusten fra deg. Over alt er det gode og godt oppmerkede stier som er forbundet i et større nettverk til omliggende områder. Du har kanskje hørt om «Nordkalott-leden»? Dette er navnet på den merkede stien som krysser lande-grensene mellom de nordligere delene av Norge, Sverige og Finland. Mens du vandrer gjennom flere land, får du oppleve den vakre arktiske naturen. Terrenget i områdene du går i varierer fra høyfjellet til dype daler og naken, langstrakt vidde. Nasjonalparken egner seg også perfekt for dagsturer. Her er mange vakre og spektakulære høydepunkt som lett kan nåes. Vi sørger for den transporten du trenger – enten enveis eller tur/retur.

Kanopadling

Vi leier ut kano, samt leverer kanoene og deg/dere hvor det skulle være ønskelig. Slik kan dere planlegge deres eget eventyr i Reisa nasjonalpark. Bruk flere dager om ønskelig og padle til slutt ned elven. Langs elven er det flere åpne hytter som kan brukes til overnatting. Reisaelva har noen krevende partier, så det er anbefalt med noe forkunnskap om kanopadling.  Årer og vester er inkludert. Vi leier ikke ut kanoer hvis vann-standen er over 2,5meter. Dette for deres egen sikkerhet.

Nærmere informasjon om Reisa nasjonalpark finnes her: https://reisanasjonalpark.no/en/

Vi tilpasser og skreddersyr alle tjenester på Reisaelva etter deres behov. Ta kontakt med oss, så planlegger vi og tilrettelegger reisen for deres behov, til en behagelig pris.

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Kontakt/booking

Sesong: 01.06 – 01.10 (sesong er avhengig av vannstand i elva)

  • Vi spesialtilpasser etter ønsker og behov. Ta kontakt for mer informasjon og priser.
  • Epost: contact@amazingtroms.com
  • Telefon: 450 76 821.

Tripadvisor

Inger E
Inger E
2020-09-24
Super flott tur! Fantastiske flott tur i reisaelva! Anbefales og må bare oppleves. Guiden Steffen ga oss en super tur????
Olaf K
Olaf K
2020-09-12
Tur til Imofossen Har vært på en fantastisk tur med Steffen til Imofossen. Amazing Troms med Steffen som elvebåtfører, guide og turleder kan virkelig anbefales.
Tore O
Tore O
2020-09-11
Beste opplevelse i Reisadalen Reisastua Lodge anbefalte Amazing Troms og Steffen som guide og elvebåt fører opp til Imosfossen. Og det ble full klaff! Underveis fortalte han historier om elva og de stedene vi passerte. Vi stoppet gikk i land ved Mollisfossen for bilder og litt næring. Vel fremme gikk vi nesten to timer før vi kom til turens absolutte høydepunkt Imofossen. En naturopplevelse av de virkelig sjeldne. Vår guide Steffen lagde bål og kokte kaffe til oss. På tur tilbake langs elva traff båten elvebunnen flere ganger og hver eneste gang gjorde han oss oppmerksom på akkurat det. Våre aller beste anbefalinger til Steffen.
Kirsten E
Kirsten E
2020-09-11
Sa du amazing? Vi har vært på en fantastiske opplevelse med Steffen i dag til Mollis og Imo fossen. Naturen er en opplevelse i seg selv, men med en guide som Steffen så blir turen komplett. En meget habil elvebåtfører som guider mens vi beveger oss opp over elven. Dette toppes med bålkaffe ved Imo fossen. En turleder av de beste. Vi kommer tilbake ????