Elvebåttransport i Reisaelva

Elvebåttransport i Reisaelva

Planlegger du en tur for å fiske laks i den legendariske Reisaelva? Eller planlegger du en vandretur i fantastiske Reisa Nasjonalpark? Her finnes stier og ruter i fantastisk natur som passer for alle – velg fra øverste hylle. Vi kan tilby transport av både deg og ditt utstyr til og fra ditt mål ved Reisaelva i nasjonalparken eller lengre ned i elva – uansett om ditt eventyr varer 2 eller 7 dager.

Laksefiske

Reisaelva er godt kjent både for sitt gode laksefiske og sin vakre natur. Den øverste delen av Reisaelva (fiskesone 11-19) kan ikke nåes med bil. Så elvebåt er det beste alternativet for å komme seg hit. Vi oppfyller ditt behov med å frakte deg  i rett tid til den fiskesonen du har kjøpt kort til. Selvfølgelig kan vi også arrangere fin retur til ønsket tid.

Følg linken under for å kjøpe fiskekort i Reisaelva. Velg Reisaelva, fiskesone, varighet på fiskekortet og dato.

https://www.scanatura.no/webshop/

Kart over fiskesonene i Reisaelva finner du her:

http://reisaelva.no/index.php?id=4561568

Vandrerturer

Reisa nasjonalpark er et storslått sted for vandring og camping. Den ville naturen og stemninga her vil ta pusten fra deg. Overalt er det gode og godt oppmerkede stier som er forbundet i et større nettverk til omliggende områder. Har du kanskje hørt om «Nordkalott-leden»? Dette er navnet på den merkede stien som krysser lande-grensene mellom de nordligere delene av Norge, Sverige og Finland. Mens du vandrer gjennom flere land, får du oppleve den vakre arktiske naturen. Terrenget i områdene du går i varierer fra høyfjellet til dype daler og naken, langstrakt vidde. Nasjonalparken egner seg også perfekt for dagsturer. Her er mange vakre og spektakulære høydepunkt som lett kan nåes. Vi sørger for den transporten du trenger – enten enveis eller tur/retur.

Kanopadling

Vi leier ut kano, samt leverer kanoene og deg/dere hvor det skulle være ønskelig. Slik kan dere planlegge deres eget eventyr i Reisa nasjonalpark. Bruk flere dager om ønskelig og padle til slutt ned elven. Langs elven er det flere åpne hytter som kan brukes til overnatting. Reisaelva har noen krevende partier, så er anbefalt med noe forkunnskap om kanopadling.  Ved enkelte stryk anbefaler vi å gå i land for å leie/bære kanoen. Årer og vester er inkludert. Vi leier ikke ut kanoer hvis vann-standen er over 2,5meter Dette for deres egen sikkerhet.

Nærmere informasjon om Reisa nasjonalpark finnes her: https://reisanasjonalpark.no/en/

Vi tilpasser og skreddersyr alle tjenester på Reisaelva etter deres behov. Ta kontakt med oss, så planlegger vi og tilrettelegger reisen for deres behov, til en behagelig pris.

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Priser

Sesong: 01.06 – 01.10 (sesong er avhengig av vannstand i elva)

  • Avgang kl 09:00

  • Pris pr. voksen NOK 2.350,- Pris pr. barn(4-12 år) NOK 1.200,- (0-3år gratis)

  • Minimum 2 personer eller NOK 4.700,-

  • Varighet: 8-9 timer

  • Varm drikke og snacks er inkludert i prisen.

Vanskelighetsgrad: Medium. Familievennlig med litt eldre barn. God fysisk form anbefales. Må klare å sitte på gulv (lave stoler i båt).

Tripadvisor