Fjord- og Havfiske

Fisk i arktiske farvann

Når du besøker Nord-Norge bør du gi deg selv muligheten til å fiske i våre dype fjorder. Fjordfiske er en del av vår norske arv og har vært med på å bygge opp vårt vakre land. Vi tilbyr guidede turer som inkluderer det fiskeutstyret du trenger, for å oppleve det som vi har gjort i generasjoner. Å bruke havets ressurser for å kunne nyte et fantaskisk fiskemåltid. Og den spenningen det er når du kjenner at du har fisk på kroken – heftig og et adrenalinkick….. Enten dette er din første tur som fisker på fjorden eller om du har erfaring, kan vi skreddersy et opplegg akkurat for deg. Bare ta kontakt for å formidle dine ønsker.

Fjordfiske er veldig spennende og du vet aldri hva som befinner seg i enden på snøret. Det kan være stortorsk, steinbit, sei eller kanskje kveite som kan veie opptil 150 kg. Til og med vill havlaks kan bite på.

Områdene vi fisker i er hovedsakelig Reisafjorden eller områdene rundt Skjervøy. Her er forekomstene rike og fiskene kan bli veldig store, både pga Golfstrømmen og det høye næringsinnholdet i ferskvannet som tilførende elver har med seg. Perfekte forhold for fisk og fiskere.

Vi drar fra havna i Sørkjosen kl 09.00. Reisfjord Hotel og utleier «På Taket Cafe» er nærmeste nabo til havna. Båten vi bruker til fjordfiske og midnattsol-cruise er fjordcruiseren «Constance». På komfortable seter om bord kan du sitte og nyte den vakre naturen mens du inntar mat og drikke. Det er også mulig å sitte utendørs for virkelig å nyte både lukten og opplevelsen av frisk sjøluft og hav. Ferskt vann og toalett er tilgjengelig om bord.

Du trenger kun å ta med varme og vindtette klær. Ombord serverer vi varm drikke og snacks.  Middag/varm mat kan forhåndsbestilles. 

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Priser

  • Varighet: Rundt 4 timer

  • Transport til Sørkjosen Havn er tilgjengelig. Se valg ved booking.

  • Avgang: 09.00 med forventet retur rundt 13:00

  • Pris: 1790,- pr voksen, 900,- pr barn (3-12)

  • Varm mat: Forhåndsbestilling mulig

  • Vanskelighetsgrad: Enkel og familievennlig

  • Minimum 4 personer eller NOK 8.000.
    1-3 personer bes ta kontakt for sambooking med andre.

Tripadvisor

Inger E
Inger E
2020-09-24
Super flott tur! Fantastiske flott tur i reisaelva! Anbefales og må bare oppleves. Guiden Steffen ga oss en super tur????
Olaf K
Olaf K
2020-09-12
Tur til Imofossen Har vært på en fantastisk tur med Steffen til Imofossen. Amazing Troms med Steffen som elvebåtfører, guide og turleder kan virkelig anbefales.
Tore O
Tore O
2020-09-11
Beste opplevelse i Reisadalen Reisastua Lodge anbefalte Amazing Troms og Steffen som guide og elvebåt fører opp til Imosfossen. Og det ble full klaff! Underveis fortalte han historier om elva og de stedene vi passerte. Vi stoppet gikk i land ved Mollisfossen for bilder og litt næring. Vel fremme gikk vi nesten to timer før vi kom til turens absolutte høydepunkt Imofossen. En naturopplevelse av de virkelig sjeldne. Vår guide Steffen lagde bål og kokte kaffe til oss. På tur tilbake langs elva traff båten elvebunnen flere ganger og hver eneste gang gjorde han oss oppmerksom på akkurat det. Våre aller beste anbefalinger til Steffen.
Kirsten E
Kirsten E
2020-09-11
Sa du amazing? Vi har vært på en fantastiske opplevelse med Steffen i dag til Mollis og Imo fossen. Naturen er en opplevelse i seg selv, men med en guide som Steffen så blir turen komplett. En meget habil elvebåtfører som guider mens vi beveger oss opp over elven. Dette toppes med bålkaffe ved Imo fossen. En turleder av de beste. Vi kommer tilbake ????