Fjord- og Havfiske

Fisk i arktiske farvann

Når du besøker Nord-Norge bør du gi deg selv muligheten til å fiske i våre dype fjorder. Fjordfiske er en del av vår norske arv og har vært med på å bygge opp vårt vakre land. Vi tilbyr guidede turer som inkluderer det fiskeutstyret du trenger, for å oppleve det som vi har gjort i generasjoner. Å bruke havets ressurser for å kunne nyte et fantaskisk fiskemåltid. Og den spenningen det er når du kjenner at du har fisk på kroken – heftig og et adrenalinkick….. Enten dette er din første tur som fisker på fjorden eller om du har erfaring, kan vi skreddersy et opplegg akkurat for deg. Bare ta kontakt for å formidle dine ønsker.

Fjordfiske er veldig spennende og du vet aldri hva som befinner seg i enden på snøret. Det kan være stortorsk, steinbit, sei eller kanskje kveite som kan veie opptil 150 kg. Til og med vill havlaks kan bite på.

Områdene vi fisker i er hovedsakelig Reisafjorden eller områdene rundt Skjervøy. Her er forekomstene rike og fiskene kan bli veldig store, både pga Golfstrømmen og det høye næringsinnholdet i ferskvannet som tilførende elver har med seg. Perfekte forhold for fisk og fiskere.

Vi drar fra havna i Sørkjosen kl 09.00. Reisfjord Hotel og utleier «På Taket Cafe» er nærmeste nabo til havna. Båten vi bruker til fjordfiske og midnattsol-cruise er fjordcruiseren «Constance». På komfortable seter om bord kan du sitte og nyte den vakre naturen mens du inntar mat og drikke. Det er også mulig å sitte utendørs for virkelig å nyte både lukten og opplevelsen av frisk sjøluft og hav. Ferskt vann og toalett er tilgjengelig om bord.

Du trenger kun å ta med varme og vindtette klær. Ombord serverer vi varm drikke og snacks.  Middag/varm mat kan forhåndsbestilles. 

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Priser

  • Varighet: Rundt 4 timer

  • Transport til Sørkjosen Havn er tilgjengelig. Se valg ved booking.

  • Avgang: 09.00 med forventet retur rundt 13:00

  • Pris: 1790,- pr voksen, 900,- pr barn (3-12)

  • Varm mat: Forhåndsbestilling mulig

  • Vanskelighetsgrad: Enkel og familievennlig

  • Minimum 4 personer eller NOK 8.000.
    1-3 personer bes ta kontakt for sambooking med andre.