Utforsk magiske Reisa Nasjonalpark

– med kano

Kanopadling i Norges fineste lakseelv
Ønsker du å utforske Reisa nasjonalpark i eget tempo og på egenhånd? Velkommen til 90 km med fantastisk arktisk elvelandskap omgitt av vakker natur.

Bading
Reisaelva har både stille luner, strie stryk og et vilt dyreliv. Storlaksen vaker og hopper, mens du padler i midnattssolen til lyden av fjerne buldrende fosser, fugler og dyr. Blir det varmt underveis, finnes det mange sandstrender som passer perfekt til bading og kos! Langs elva finnes det også flere åpne hytter som kan benyttes.

Fisking
Vi leier ut kano og leverer både deg og kano(er) på ønsket sted langs elva. Da kan du padle og fiske deg nedover elva. Om du f.eks kommer gående fra Kautokeino eller via Nordkalottruten, er det perfekt å ha en kano liggende klar i Nausti eller Nedrefoss. Da kan du padle ned resten av elva. Uansett behov – vi fikser det!

Vi anbefaler noe forkunnskap med kanopadling. I tillegg gjennomgår vi en nødvendig sikkerhetsinstruksjon før leie av kano. Vi kommer med tips og anbefaling hvilke stryk dere skal unngå og hvor dere bør gå i land for å leie/bære kano. Hvis det er høyvanns-stand (max 2,5meter), leier vi ikke ut kano. Dette av sikkerhetsmessige grunner da vi vet at farene med å padle på egenhånd i Reisaelva kan undervurderes. Det ønsker vi ikke.

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisensert og forsikret operatør

Priser

Kanoleie pris pr. døgn – 400,- inkludert årer og flytevest.

Frakt av kano/personer: Avhenger av avstand og antall. Ta kontakt for mer info.

Tripadvisor

Inger E
Inger E
2020-09-24
Super flott tur! Fantastiske flott tur i reisaelva! Anbefales og må bare oppleves. Guiden Steffen ga oss en super tur????
Olaf K
Olaf K
2020-09-12
Tur til Imofossen Har vært på en fantastisk tur med Steffen til Imofossen. Amazing Troms med Steffen som elvebåtfører, guide og turleder kan virkelig anbefales.
Tore O
Tore O
2020-09-11
Beste opplevelse i Reisadalen Reisastua Lodge anbefalte Amazing Troms og Steffen som guide og elvebåt fører opp til Imosfossen. Og det ble full klaff! Underveis fortalte han historier om elva og de stedene vi passerte. Vi stoppet gikk i land ved Mollisfossen for bilder og litt næring. Vel fremme gikk vi nesten to timer før vi kom til turens absolutte høydepunkt Imofossen. En naturopplevelse av de virkelig sjeldne. Vår guide Steffen lagde bål og kokte kaffe til oss. På tur tilbake langs elva traff båten elvebunnen flere ganger og hver eneste gang gjorde han oss oppmerksom på akkurat det. Våre aller beste anbefalinger til Steffen.
Kirsten E
Kirsten E
2020-09-11
Sa du amazing? Vi har vært på en fantastiske opplevelse med Steffen i dag til Mollis og Imo fossen. Naturen er en opplevelse i seg selv, men med en guide som Steffen så blir turen komplett. En meget habil elvebåtfører som guider mens vi beveger oss opp over elven. Dette toppes med bålkaffe ved Imo fossen. En turleder av de beste. Vi kommer tilbake ????