Overnatting

Gjør turen komplett med overnatting i fantastiske omgivelser.

Opplev Nordreisa sammen med oss, og bo komfortabelt i moderne hytter hos våre partnere: Reisastua Lodge eller Lyngen Vista. Vi henter dere der dere skal overnatte, og tar dere med på uforglemmelige aktiviteter i villmarka.

Reisastua Lodge

En moderne, luksuriøs og romslig Lodge som ligger helt ved Reisaelva i vakre Reisadalen. Her er det mulighet for kurs og konferanse, selskaper og private suiter. Lag mat selv eller bestill middag på lodgen. På Lodgen finnes flere aktiviteter for både store og små, samt mange gode turstier i nærområdet.

Lyngen Vista

Moderne og komfortabel hytte på vakre Uløya med plass til 10 personer. Hytten ligger på vestsiden av Uløya, som gir en helt unik utsikt over de mektige Lyngsalpene! Fint område for både toppturer og lokale severdigheter. Hyttene huser tre dobbeltrom og firemannshems.

Tripadvisor

Inger E
Inger E
2020-09-24
Super flott tur! Fantastiske flott tur i reisaelva! Anbefales og må bare oppleves. Guiden Steffen ga oss en super tur????
Olaf K
Olaf K
2020-09-12
Tur til Imofossen Har vært på en fantastisk tur med Steffen til Imofossen. Amazing Troms med Steffen som elvebåtfører, guide og turleder kan virkelig anbefales.
Tore O
Tore O
2020-09-11
Beste opplevelse i Reisadalen Reisastua Lodge anbefalte Amazing Troms og Steffen som guide og elvebåt fører opp til Imosfossen. Og det ble full klaff! Underveis fortalte han historier om elva og de stedene vi passerte. Vi stoppet gikk i land ved Mollisfossen for bilder og litt næring. Vel fremme gikk vi nesten to timer før vi kom til turens absolutte høydepunkt Imofossen. En naturopplevelse av de virkelig sjeldne. Vår guide Steffen lagde bål og kokte kaffe til oss. På tur tilbake langs elva traff båten elvebunnen flere ganger og hver eneste gang gjorde han oss oppmerksom på akkurat det. Våre aller beste anbefalinger til Steffen.
Kirsten E
Kirsten E
2020-09-11
Sa du amazing? Vi har vært på en fantastiske opplevelse med Steffen i dag til Mollis og Imo fossen. Naturen er en opplevelse i seg selv, men med en guide som Steffen så blir turen komplett. En meget habil elvebåtfører som guider mens vi beveger oss opp over elven. Dette toppes med bålkaffe ved Imo fossen. En turleder av de beste. Vi kommer tilbake ????