Eventyrlig elvebåttur til Mollisfossen

Bli med på en guidet tur opp Reisaelva til den mektige Mollisfossen som er 269 meter høy og en av Europas største fossefall. Den 1-timers lange elvebåtturen tar deg gjennom Reisa nasjonalpark som omfatter et tilnærmet uberørt naturområde. Omgitt av vill natur, bratte fjellsider, fossefall og frodig grønn skog. Reisaelva er en av Norges beste lakseelver og renner gjennom en av Norges fineste nasjonalparker – Reisa Nasjonalpark.

Vet du at det finnes 3000 år gamle helleristninger rett i nærheten av Reisaelva? På fjellsiden er det malt okerfargede strekfigurer som kan ligne på mennesker og dyr. Her er det også funnet pilspisser og rester av andre redskaper som vitner om at folk har oppholdt seg her i uminnelige tider. Om ønskelig gjør vi et stopp her for å beskue denne skatten fra fortiden før vi fortsetter turen til Mollisfossen.

Denne turen passer til personer i alle aldre. Turen er ikke fysisk krevende og er i tillegg familievennlig. Gi hele familien en fin opplevelse og et minne for livet.

Denne turen anbefales på det varmeste.

  • Avgang 09:00 og 13:00

  • Minimum 2 personer eller NOK 4.000,-

  • Varighet: 4 timer

  • Varm drikke og snacks er inkludert i prisen,

  • Lett og familievennlig tur. Må klare å sitte på gulv (lave stoler i båt)

Vi starter starter den spennende elvebåtturen inn i Reisa nasjonalpark i «Dronningstøa» som ligger forbi Saraelv, helt i veienden av Reisadalen. Her finner man også «Ovi Raishiin – Visitor Point Reisadalen» som anbefales besøkt før eller etter elvebåtturen.

Mollisfossen har et eget uteområde nært elva som er utstyrt med bålplass, gapahuk og utendørs toalett. Vi vil oppholde oss her i ca 1 time. Herfra tar det ca 3 minutter å gå nært fossefallet for å få en spektakulær opplevelse. Både synet, drønnet av fossen og vannsprut i ansiktet vil gi deg minner for livet. Ved bålplassen vil vi tilberede og servere kaffe eller te, og eventuell varm mat. Du kan ta med egen mat og drikke, eller du kan forhåndsbestille både kald og varm mat via oss.

Vi anbefaler sterkt at du har på deg  varme og vindtette klær i elvebåten, samt gode sko er å anbefale. Hatt med myggnetting kan også komme til nytte hvis det er i myggsesongen. Lue og hansker/votter er også lurt å ta med. Redningsvester og regnponchoer er selvfølgelig inkludert. Før avgang holdes det også en påbudt sikkerhetsgjennomgang.

Hvorfor booke med oss?

– Sikker og refunderbar betaling
– Enestående service
– Komplette turer
– Lokale profesjonelle guider
– Lisenisert og forsikret operatør

Priser

Sesong: 01.06 – 15.10 (sesong er avhengig av vannstand i elva)

NOK 1500 for voksne
NOK 750 for barn
barn = 3-12 år

Denne turen har en minimumspris på 4000 kr.